Familiedag in Gelderland - Wie is de Robinson in jullie familie?

Bij deze Familiedag in Gelderland is inbegrepen:

  • Materiaal
  • Drankje tijdens de eilandraad
  • Instructeur
  • Prijs voor het winnende team

  Prijs: € 36,00 p.p. op basis vanaf minimaal 35 personen.

  Handig om te weten:
  Tijdsduur 3 uur en 15 minuten
  Vanaf 10 jaar 

  De prijs van deze familiedag in Gelderland is geldig tot 31 december 2022.

Familiedag in Gelderland

Expeditie Robinson, de outdooractiviteit bij uitstek voor iedereen. Ga de uitdaging met je familie aan en strijd om de titel Robinson. Het spel bestaat uit uitdagende, fysieke, puzzel en creativiteit proeven.

Wie valt er af bij de Eilandraad

Alle kandidaten worden naar de eilandraad gebracht en hier staat de spelbegeleider klaar. De teams worden verdeeld en ieder team maakt zijn eigen teamvlag die je de gehele middag bij je houdt. Per team wordt er ook een vlot in elkaar gezet waarmee de teams naar proeven op het eiland kunnen varen.

De teams strijden tegen elkaar in verschillende proeven. Er worden 4 proeven gespeeld en hierna volgt ook nog een finaleproef. Tijdens de verschillende proeven gaat het vooral om het samenwerken, doorzetten, kracht, behendigheid en geduld. In de finale komen deze punten allemaal bij elkaar tot een spectaculaire eindproef. Bij elke proef kun je kralen voor je eigen immuniteitsketting verdienen. Hoe meer kralen, hoe meer voordeel tijdens de finaleproef! Tussen de proeven door zal er een korte pauze gehouden worden. Na de pauze gaat de strijd verder en na de finale wordt de winnaar bekend gemaakt. Het winnende team wint een prijs!

Outdoor locatie in Gelderland

  Dit outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en 's Heerenberg (Gelderland). Mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland.
  Door de bijzondere organische architectuur en duurzaam gebruik van materialen is Markant dé outdoor en evenementen locatie van Gelderland midden in de natuur. 

  • Outdoorterrein voor iedereen
  • Restaurant,
  • Groepsaccommodatie & groepskampeerterrein
  • Groot evenemententerrein
  • Van 10 tot 5000 personen
  • Goed bereikbaar op 5 minuten vanaf de snelweg

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Dit Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en 's Heerenberg (Gelderland). Mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland. Door de bijzondere organische architectuur en duurzaam gebruik van materialen is Markant dé outdoor en evenementen locatie van Gelderland midden in de natuur.

omgeving en bereikbaarheid

Dit outdoorcentrumligt in de prachtige gemeente Montferland, precies op de grens van de Achterhoek en Liemers, op nog geen 15 minuten rijden van Arnhem en 1,5 uur vanuit Rotterdam of Amsterdam: een regio met heuvels, bossen en rivieren. Het land van de Zwarte Cross, voetbalclub de Graafschap, topclub volleybal Orion en een technologisch innovatiegebied waar Nederland trots op kan zijn.

Restaurant Woodies!

Het bijzondere restaurant Woodies! inclusief vergaderruimte is prachtig gelegen aan het water en aan de voet van de heuvels van natuurgebied ‘Het Montferland'. Door de combinatie met het Outdoorcentrum maakt het een bijzondere beleving om restaurant Woodies te gebruiken voor een buffet, feestavond, familie of zakelijke bijeenkomst. Uiteraard allemaal te combineren met de vele activiteiten die Markant Outdoorcentrum u kan bieden. Het restaurant heeft een organische bouwstijl en is geheel ecologisch gebouwd.

Overnachten

Het Outdoorcentrum beschikt over een groot groepskampeerterrein met diverse faciliteiten zoals slaaptenten, een voorziening met douches, toiletten, overdekte afwasplaatsen en een kook- en recreatietent. Groepen kunnen in deze ruime tenten de maaltijden bereiden en nuttigen en 's avonds kunnen er activiteiten worden georganiseerd zoals een bonte avond!

Op een kampeerterrein mag een kampvuurplek natuurlijk niet ontbreken. Bij Markant Outdoorcentrum is deze kampvuurplek op het grote kampeerterrein direct aan het water gelegen en zorgt 's avonds voor een echte outdoorbeleving! Overnachten op ons kampeerterrein is alleen mogelijk in combinatie met tenminste 1 activiteit uit ons activiteitenaanbod.